Vakmanschap

& Verfijning

Wat wij doen

Onze Services

painting illustration 01 | Schildersbedrijfdekker.nl

Erkende vakschilders voor elk project

Een erkend Betere Schilder biedt u vele voordelen ten opzichte van een niet-erkende schilder. U heeft namelijk de zekerheid dat u zaken doet met een gecontroleerd en betrouwbaar schildersbedrijf en u heeft gegarandeerd perfect vakwerk, een uitstekende service en jarenlange garantie.

painting illustration 03 | Schildersbedrijfdekker.nl

Kies uit een breed scala aan kleuren en materialen

Ontdek het ideale kleurenpalet voor uw woning met onze uitgebreide collectie kleurstalen en onze jarenlange vakkennis. Laat u inspireren door de nieuwste trends en tijdloze klassiekers, zorgvuldig geselecteerd door onze ervaren vakschilders. Wij begeleiden u bij elke stap in het keuzeproces en informeren u over de kwaliteitsproducten die wij gebruiken om duurzaamheid en een superieure afwerking te garanderen. Ontdek welke producten wij gebruiken om dit alles mogelijk te maken.

painting illustration 04 | Schildersbedrijfdekker.nl

Vrijblijvende offerte

Start uw schilderproject met een solide basis. Neem contact op voor een vrijblijvend consult en een gedetailleerde offerte op maat van uw specifieke wensen.

Vakschilder

Waarom u kiest voor een vakschilder

Bij het kiezen van een schilder voor uw woning of bedrijfspand, wilt u iemand die niet alleen verf aanbrengt, maar die ook een meerwaarde biedt aan uw ruimte. Dat is waar onze vakschilderdiensten in beeld komen. Als erkende professionals in de schildersector kunt u op ons rekenen voor kwaliteit en vertrouwen.

Onze aanpak is wat ons onderscheidt: wij luisteren eerst naar uw wensen en behoeften. Vervolgens bieden we deskundig advies op basis van jarenlange ervaring. Ons doel is niet alleen om aan uw verwachtingen te voldoen, maar om deze te overtreffen. Of het nu gaat om interieurschilderwerk, gevelrenovatie, of het aanpakken van complexe schilderprojecten, wij zorgen voor een resultaat dat niet alleen mooi is, maar ook langdurig meegaat.

Wij zijn trots lid van De Betere Schilder, een kwaliteitsorganisatie die staat voor vakmanschap en kwaliteit in de schildersbranche. Door samen te werken met een vakschilder van deze organisatie, kiest u voor een zekerheid van kwaliteit en betrouwbaarheid. Leden van deze organisatie voldoen aan strenge eisen en worden regelmatig gecontroleerd op hun kwaliteitsstandaarden, waardoor u verzekerd bent van een hoogwaardige afwerking van uw schilderwerk.

Het kiezen voor een vakschilder betekent kiezen voor een expert die uw wensen vertaalt naar een visueel aantrekkelijke oplossing waar u trots op zult zijn. U investeert niet alleen in een esthetische verbetering van uw ruimte, maar ook in de waarde van uw eigendom. Met een professionele vakschilder krijgt uw huis of bedrijfspand de uitstraling die het verdient, en bent u verzekerd van een resultaat dat zowel nu als in de toekomst indruk maakt.

Het voordeel voor u? Een huis dat er niet alleen prachtig uitziet, maar ook bijdraagt aan een positieve sfeer en een verhoogde woningwaarde. Stap vandaag nog over op kwaliteit en comfort, kies voor een erkende vakschilder van De Betere Schilder. Uw ruimte verdient niets minder dan het beste.

Vakschilder-Erik-Dekker-bus

Reviews 

Erg goed, Erik luistert goed naar wat jij wilt en denkt met je mee in oplossingen! Is punctueel en heeft overzicht. Hij heeft ons hele appartement geverfd binnen de afgesproken tijd en budget.

– Robertjwinkel, Middelburg

Binnenschilderwerk: Hele huis Fantastisch werk afgeleverd ! Enorm prettig contact ook ! Kwam heel rustig de situatie van het te verrichten verfwerk opnemen. Bracht een reële offerte uit en kon snel starten rekening houdend met onze eigen agenda. Wij verhuisden van Den Haag naar Zeeland. Echt super werk afgeleverd. Erik en collega werkten gestaag door en gaven waar nodig hun mening en advies. Met andere woorden - heel erg blij dus dat we voor Erik gekozen hebben !

– Len, Middelburg

Erik en collega kwamen keurig op de afgesproken tijd en hebben netjes behangen. Fijn dat Erik meedacht met wat ik wilde. Gelijk plafond laten witten.

– Miep, Middelburg

Positief , Ze hebben bij ons eerst de bovenramen opgeknapt door te schuren,gronden en aflakken. Hoewel het al wat later in het seizoen was toch gelukt en alles netjes afgewerkt. We waren zo tevreden dat ze het jaar er op ook beneden alles hebben gedaan. Nu is alles weer 1 geheel en kan er weer tegen.

– John, Middelburg

Het werk bestond in hoofdzaak uit het schuren-plamuren-bijgronden en overschilderen van 4 dakoverstekken, 3 vaste kozijnen, 4 deurkozijnen met totaal 5 deuren, en 8 kozijnen met draairamen. Alle ramen en deuren waren voorzien van roeden, dus veel zgn. snijwerk. Ben zeer tevreden met het uitgevoerde werk, afspraken nagekomen, het zijn rustige en harde werkers, geen gezeur en geen gedoe, leveren kwaliteit af. Een goede schilder herken je wat mij betreft aan het aantal kwasten welke hij in zijn hand heeft, en gebruikt voor het onderdeel waar ze voor passen, dus NIET 1 grote kwast, grote streken en gauw klaar.

– cj, Burgh-Haamstede

Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Isolatie, eventueel in overleg. Reageert snel, communicatie snel. Kon meteen komen en de prijs was goed. Heeft een wand bij ons op zolder geplaatst.

– Annabel, Middelburg