Waarom De Betere Schilder?

De betere schilder

Waarom kies ik voor De Betere Schilder?

Wat is de betere schilder?

De Betere Schilder is een kwaliteitskeurmerk dat staat voor erkende vakmanschap. Schildersbedrijf Dekker, als lid van dit keurmerk, voldoet aan strenge kwaliteitseisen en levert u met echte vakschilders gegarandeerd vakwerk.

Welke kwaliteit kan ik verwachten?

Verwacht van Schildersbedrijf Dekker, erkend door De Betere Schilder, hoogwaardig schilderwerk dat uw huis beschermt tegen weersinvloeden en veroudering. Onze toewijding aan kwaliteit verzekert u van een prachtige afwerking en stralend resultaat, zodat u met de beste bescherming van uw woning kunt genieten.

Waarom kiezen voor erkende vaklui

Kiezen voor de door De Betere Schilder erkende vakschilders van Schildersbedrijf Dekker betekent kiezen voor een team dat trots is op hun ambacht. Zij staan garant voor schilderwerk waarbij precisie en oog voor detail centraal staan, wat zich vertaalt in een zichtbare meerwaarde voor uw pand en tevredenheid bij elke penseelstreek.

Wat zijn de zekerheden bij De Betere Schilder?

Bij Schildersbedrijf Dekker, aangesloten bij De Betere Schilder, profiteert u van concrete zekerheden: vakkundig getoetst werk, inzichtelijke klantbeoordelingen en duidelijke afspraken. Zo waarborgen we kwaliteit en klanttevredenheid.

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Voor de zekerheid van kwaliteit, service en garantie, vraag eenvoudig een offerte aan bij Schildersbedrijf Dekker, uw erkende Betere Schilder.

Jan de Regt
Jan de Regt
17/01/2024
Schildersbedrijf Dekker heeft bij ons de woonkamer, de keuken en de hal geschilderd en gesausd. Erik Dekker en zijn collega zijn prettige mannen die prachtig werk hebben afgeleverd. Ze waren pas tevreden als het echt goed was. Qua planning verliepen de werkzaamheden geheel volgens afspraak. Ik kan schildersbedrijf Dekker van harte aanbevelen.
Ellen van Vliet
Ellen van Vliet
21/10/2023
Komt afspraken na, netjes op tijd. Goed advies en prima schilderwerk. Wij zijn heel tevreden!
Stijn G
Stijn G
14/10/2023
Top bedrijf, erg blij met het resultaat.
Jorian Wientjens
Jorian Wientjens
14/10/2023
Enorm blij met onze geschilderde voorgevel, snelle reactie en mooi afgewerkt!
S
S
07/10/2023
Prima werk geleverd en meegedacht met kleur, soort verf etc. Aanrader!
TheDutchcartel
TheDutchcartel
06/10/2023
Vakmensen met verstand van zaken.
Next Blythe Family
Next Blythe Family
19/07/2023
Erik en collega kwamen keurig op de afgesproken tijd en hebben de buitenkant van onze beneden woning keurig afgewerkt. Fijn dat Erik meedacht met wat ik wilde. Kan ze ook zeker aanbevelen!