Schilderwerk

Over

Binnenwerk

Binnenschilderwerk omslagfoto

Binnenwerk

Kleuren bepalen de sfeer in uw huis, essentieel voor uw interieur. Met onze deskundige kleur- en materiaaladviezen, afgestemd op uw unieke wensen, creëren we de gewenste uitstraling voor uw woning. Ons schilderwerk gaat verder dan verfraaiing; het biedt bescherming en draagt bij aan een langere levensduur van uw huis. Vertrouw op de expertise en ervaring van uw lokale binnenschilder in Walcheren en omgeving. Wij transformeren uw visie in realiteit. Contacteer ons voor vakmanschap dat uw interieur naar een hoger niveau tilt.

Behangwerk

De wandbekleding in de vorm van behangselpapier is niet weg te denken uit de wandverfraaiings-mogelijkheden. Glasweefsel om op de wanden te plakken en daarna in de gewenste kleuren te schilderen is er in tientallen designs.

Glasvliesvezel behang:

In vele soorten en diktes aangebracht, dit
is scheuroverbruggend wat vaak wordt gebruikt met slechte wanden, bijvoorbeeld scheuren die weggewerkt moeten worden. In de wandelgangen wordt dit ook wel “renovlies” genoemd, dit kan in elke kleur worden gesaust.

Ook muren kunnen we voorzien van sierpleister desgewenst in diverse korrelgrootte op kleur.

Textiel behang met papieren en linnen drager, de verschillende soorten afwasbare vinyl behangsoorten: te veel om op te noemen.

Kleur is een moeilijke en heel persoonlijke zaak, maar met onze deskundige medewerkers kunnen wij, samen met u,  wanden, plafonds en houtwerk voorzien van op elkaar afgestemde kleuren en materialen.

Monumentale Panden

rijksmonument

Sinds 1998 zijn we actief u kunt ons vaak aan het werk zien in monumentaal Middelburg ( Molstraat, Singelstraat , Spanjaardstraat, Spuistraat, Dam en kaaien) en Vlissingen (Bellamypark, Nieuwstraat en Groenewoud). Neem eens een kijkje op deze pagina en filter op “Monumentaal pand”.

Projecten

Bekijk hier al onze projecten.

Over

Buitenwerk

Buitenwerk omslagfoto

Buitenwerk

Bladdert de verf van uw gevel af? Is de glans op uw voordeur verdwenen? Voor tijdige schilder- en onderhoudswerken kiest u Schildersbedrijf Dekker.

Merk op wanneer de verf op uw woning tekenen van slijtage vertoont, zoals afpoederen, kleine scheurtjes, of het ontstaan van verfbladders. Dat is het moment om Schildersbedrijf Dekker in te schakelen voor een professionele inspectie. Wij beoordelen of onmiddellijk schilderwerk noodzakelijk is, of dat het schilderen verantwoord uitgesteld kan worden tot het volgende jaar. Vertrouw op de expertise van Schildersbedrijf Dekker voor duurzaam en kwalitatief schilderwerk.

Monumentale Panden

rijksmonument

Sinds 1998 zijn we actief u kunt ons vaak aan het werk zien in monumentaal Middelburg ( Molstraat, Singelstraat , Spanjaardstraat, Spuistraat, Dam en kaaien) en Vlissingen (Bellamypark, Nieuwstraat en Groenewoud). Neem eens een kijkje op deze pagina en filter op “Monumentaal pand”.

Houtrotreparatie

Houtrot kan een schilderklus compliceren. Voordat we beginnen met schilderen, inspecteren we het hout grondig op tekenen van rot. Waar nodig verwijderen we in eigen beheer de rotte delen en vervangen we soms een gehele dorpel of kozijnstijl, eventueel gemaakt door de timmerfabriek. Hiervoor hoeft u niet naar een extern bedrijf! Hierbij maken we gebruik van de beste twee componenten houtvuller. Zo zorgen we ervoor dat het eindresultaat niet alleen mooi, maar ook duurzaam is.

Projecten

Bekijk hier al onze projecten.

De Betere Schilder

Waarom kiezen voor een Betere Schilder, zoals Schildersbedrijf Dekker? De kwaliteit die u kunt verwachten is van hoog niveau. Waarom het risico nemen van onprofessioneel aangebracht schilderwerk dat al snel kan afbladderen? Als klant van een erkend Betere Schilder, zoals Schildersbedrijf Dekker, bent u verzekerd van vakmanschap, uitstekende service, grondige klachtenbemiddeling en een langdurige garantie.

Voorkom verkleuring, scheuren, afbladderend schilderwerk of zelfs houtrot door te kiezen voor een erkend kwaliteitsbedrijf. Met Schildersbedrijf Dekker, aangesloten bij de Betere Schilders, bent u gegarandeerd van vakkundig onderhoud. Uw woning zal er de komende jaren verzorgd en prachtig uitzien. Kies voor de zekerheid en kwaliteit van Schildersbedrijf Dekker, uw Betere Schilder.

Betere schilder Dekker
Vakschilder-Erik-Dekker-bus

De Vakschilder

Het kiezen voor een vakschilder betekent kiezen voor een expert die uw wensen vertaalt naar een visueel aantrekkelijke oplossing waar u trots op zult zijn. U investeert niet alleen in een esthetische verbetering van uw ruimte, maar ook in de waarde van uw eigendom. Met een professionele vakschilder krijgt uw huis of bedrijfspand de uitstraling die het verdient, en bent u verzekerd van een resultaat dat zowel nu als in de toekomst indruk maakt.

Het voordeel voor u? Een huis dat er niet alleen prachtig uitziet, maar ook bijdraagt aan een positieve sfeer en een verhoogde woningwaarde. Stap vandaag nog over op kwaliteit en comfort, kies voor een erkende vakschilder van De Betere Schilder. Uw ruimte verdient niets minder dan het beste.

Kleuradvies

Het vinden van de perfecte kleuren voor uw huis kan soms voelen als een zoektocht zonder einde. Elke kleur vertelt een eigen verhaal en heeft de kracht om een ruimte compleet te transformeren. We begrijpen dat het kiezen van die juiste kleur of het combineren van tinten best lastig kan zijn. Het is meer dan een esthetische keuze; het gaat om het creëren van een gevoel, een thuis.

Daar komen wij in beeld. Met jarenlange ervaring en een diepgaand begrip van kleuren en hun impact, zijn we hier om u persoonlijk te begeleiden bij het maken van deze belangrijke keuzes. Onze uitvoerder, met een liefde voor detail en een passie voor kleur, neemt de tijd om echt te begrijpen wat u zoekt en wat uw ruimte nodig heeft.

We werken graag met de prachtige tinten van Farrow and Ball, een Engelse kleurlijn die bekend staat om haar diepte en karakter. Samen met u verkennen we kleurstijlen en waaiers, zoekend naar die perfecte match die uw ruimte laat stralen. Het is onze missie om niet alleen uw huis te schilderen, maar om samen met u een sfeer te creëren waar u elke dag van geniet.

Betere schilder Dekker
painting service 20 | Schildersbedrijfdekker.nl

Erg goed, Erik luistert goed naar wat jij wilt en denkt met je mee in oplossingen! Is punctueel en heeft overzicht. Hij heeft ons hele appartement geverfd binnen de afgesproken tijd en budget.

– Robertjwinkel, Middelburg

Binnenschilderwerk: Hele huis Fantastisch werk afgeleverd ! Enorm prettig contact ook ! Kwam heel rustig de situatie van het te verrichten verfwerk opnemen. Bracht een reële offerte uit en kon snel starten rekening houdend met onze eigen agenda. Wij verhuisden van Den Haag naar Zeeland. Echt super werk afgeleverd. Erik en collega werkten gestaag door en gaven waar nodig hun mening en advies. Met andere woorden - heel erg blij dus dat we voor Erik gekozen hebben !

– Len, Middelburg

Erik en collega kwamen keurig op de afgesproken tijd en hebben netjes behangen. Fijn dat Erik meedacht met wat ik wilde. Gelijk plafond laten witten.

– Miep, Middelburg

Positief , Ze hebben bij ons eerst de bovenramen opgeknapt door te schuren,gronden en aflakken. Hoewel het al wat later in het seizoen was toch gelukt en alles netjes afgewerkt. We waren zo tevreden dat ze het jaar er op ook beneden alles hebben gedaan. Nu is alles weer 1 geheel en kan er weer tegen.

– John, Middelburg

Het werk bestond in hoofdzaak uit het schuren-plamuren-bijgronden en overschilderen van 4 dakoverstekken, 3 vaste kozijnen, 4 deurkozijnen met totaal 5 deuren, en 8 kozijnen met draairamen. Alle ramen en deuren waren voorzien van roeden, dus veel zgn. snijwerk. Ben zeer tevreden met het uitgevoerde werk, afspraken nagekomen, het zijn rustige en harde werkers, geen gezeur en geen gedoe, leveren kwaliteit af. Een goede schilder herken je wat mij betreft aan het aantal kwasten welke hij in zijn hand heeft, en gebruikt voor het onderdeel waar ze voor passen, dus NIET 1 grote kwast, grote streken en gauw klaar.

– cj, Burgh-Haamstede

Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Isolatie, eventueel in overleg. Reageert snel, communicatie snel. Kon meteen komen en de prijs was goed. Heeft een wand bij ons op zolder geplaatst.

– Annabel, Middelburg

Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Isolatie, eventueel in overleg. Reageert snel, communicatie snel. Kon meteen komen en de prijs was goed. Heeft een wand bij ons op zolder geplaatst.

Annabel, Middelburg

Kom in contact met uw vakschilder

14 + 12 =