Onze Services

Wij zijn aangesloten bij de kwaliteitsorganisatie de Betere Schilder. 3 jaar garantie op ons werk. Wij zijn monumenten specialist, gediplomeerd en ervaren.

Binnenwerk

Vakmanschap voor uw interieur: Schildersbedrijf Dekker, dé ervaren Zeeuwse specialist. Prachtige afwerking voor muren, plafonds en houtwerk. Geef uw huis de uitstraling die het verdient.

Buitenwerk

Vakmanschap voor uw buitenwerk: Schildersbedrijf Dekker, de ervaren Zeeuwse specialist. Prachtige afwerking voor gevels, kozijnen en deuren. Laat uw huis stralen en geniet van duurzaam resultaat.

Periodiek Onderhoud

Lees hier hoe wij uw zorgen over het onderhoud van uw huis als sneeuw voor de zon laten verdwijnen! Wanneer u kiest voor periodiek onderhoud van Onderhouds- en Schildersbedrijf Dekker komen vertrouwde vakmannen jaarlijks te controleren op conditie en geven zij advies over eventuele maatregelen.

Burgemeesterswoning

FAQ

Jazeker! Wij bieden een garantie van 3 jaar onder voorbehoud.

Wanneer u kiest voor periodiek onderhoud van Onderhouds- en Schildersbedrijf Dekker komen vertrouwde vakmannen jaarlijks te controleren op conditie en geven zij advies over eventuele maatregelen. Op deze manier hoeft u zelf niks meer te doen en is uw huis altijd tiptop in orde!

Allereerst zijn wij na meer dan 20 jaar ervaring meester in ons vak geworden. Tevens zijn wij aangesloten bij de Betere Schilder, een kwaliteitsorganisatie die staat voor de kwaliteit van ruim 400 aangesloten vakschilders door heel Nederland.

Jazeker, wij bieden ook diverse bouwwerkzaamheden aan. Lees over alle mogelijke opties op deze pagina.

Wacht niet langer!

Schildersbedrijf Dekker ziet uw offerte met enthousiasme tegemoet!


vraag hier uw offerte aan