Diensten

Wat wij doen

Onze Diensten

painting illustration 01 | Schildersbedrijfdekker.nl

Kwaliteit die Staat: Uw Erkend Betere Schilder

Met een Erkend Betere Schilder haalt u het meesterschap in huis. Vertrouw op de expertise van ons geverifieerd schildersbedrijf voor een resultaat dat staat. Ons vakwerk spreekt voor zich en we zetten ons in voor uitstekende service, elke dag weer. Kies voor de zekerheid van een professional die uw woning met zorg en aandacht behandelt, voor een esthetisch en kwalitatief hoogstaand resultaat.

painting illustration 03 | Schildersbedrijfdekker.nl

Van Fundament tot Afwerking: Bouw met Vakkundigheid

Bouw aan de toekomst van uw woning met onze veelzijdige bouwdiensten. Of het nu gaat om een aanbouw, renovatie of een compleet nieuwe constructie, onze team van ervaren vaklui zet uw visie om in realiteit. Met een basis van 30 jaar vakmanschap , ondersteund door de nieuwste bouwtechnieken en de kwalitatief goede materialen, leveren wij een eindresultaat dat zowel stijlvol als stevig is. We nemen de tijd om uw wensen te begrijpen en werken samen met u om een ruimte te creëren die niet alleen vandaag indruk maakt, maar ook voor de komende jaren een mooie investering blijft. 

painting illustration 04 | Schildersbedrijfdekker.nl

Uw Pand, Ons Vakmanschap: Behoud de Uitstraling

In de wereld van het schilderwerk is ‘Onderhoud is behoud’ een gouden regel. Wij adviseren om zeker om de twee jaar de liggende delen, en idealiter het geheel, zorgvuldig te laten reinigen. Vuil en aanslag kunnen zich vasthechten aan het schilderwerk, waardoor de levensduur verkort wordt en uw pand sneller toe is aan een grondige onderhoudsbeurt. Door proactief onderhoud te plannen, voorkomt u voortijdige slijtage en behoudt u de kwaliteit en uitstraling van uw schilderwerk. Samen zorgen we ervoor dat uw pand niet alleen vandaag schittert, maar ook in de toekomst zijn pracht behoudt.

Vakschilder

Waarom u kiest voor een vakschilder

Bij het kiezen van een schilder voor uw woning of bedrijfspand, wilt u iemand die niet alleen verf aanbrengt, maar die ook een meerwaarde biedt aan uw ruimte. Dat is waar onze vakschilderdiensten in beeld komen. Als erkende professionals in de schildersector kunt u op ons rekenen voor kwaliteit en vertrouwen.

Onze aanpak is wat ons onderscheidt: wij luisteren eerst naar uw wensen en behoeften. Vervolgens bieden we deskundig advies op basis van jarenlange ervaring. Ons doel is niet alleen om aan uw verwachtingen te voldoen, maar om deze te overtreffen. Of het nu gaat om interieurschilderwerk, gevelrenovatie, of het aanpakken van complexe schilderprojecten, wij zorgen voor een resultaat dat niet alleen mooi is, maar ook langdurig meegaat.

Wij zijn trots lid van De Betere Schilder, een kwaliteitsorganisatie die staat voor vakmanschap en kwaliteit in de schildersbranche. Door samen te werken met een vakschilder van deze organisatie, kiest u voor een zekerheid van kwaliteit en betrouwbaarheid. Leden van deze organisatie voldoen aan strenge eisen en worden regelmatig gecontroleerd op hun kwaliteitsstandaarden, waardoor u verzekerd bent van een hoogwaardige afwerking van uw schilderwerk.

Het kiezen voor een vakschilder betekent kiezen voor een expert die uw wensen vertaalt naar een visueel aantrekkelijke oplossing waar u trots op zult zijn. U investeert niet alleen in een esthetische verbetering van uw ruimte, maar ook in de waarde van uw eigendom. Met een professionele vakschilder krijgt uw huis of bedrijfspand de uitstraling die het verdient, en bent u verzekerd van een resultaat dat zowel nu als in de toekomst indruk maakt.

Het voordeel voor u? Een huis dat er niet alleen prachtig uitziet, maar ook bijdraagt aan een positieve sfeer en een verhoogde woningwaarde. Stap vandaag nog over op kwaliteit en duurzaamheid, kies voor een erkende vakschilder van De Betere Schilder. Uw ruimte verdient niets minder dan het beste.

Vakschilder-Erik-Dekker-bus

Reviews 

Erik en collega kwamen keurig op de afgesproken tijd en hebben netjes behangen. Fijn dat Erik meedacht met wat ik wilde. Gelijk plafond laten witten.

– Miep, Middelburg

Erg goed, Erik luistert goed naar wat jij wilt en denkt met je mee in oplossingen! Is punctueel en heeft overzicht. Hij heeft ons hele appartement geverfd binnen de afgesproken tijd en budget.

– Robertjwinkel, Middelburg

Binnenschilderwerk: Hele huis Fantastisch werk afgeleverd ! Enorm prettig contact ook ! Kwam heel rustig de situatie van het te verrichten verfwerk opnemen. Bracht een reële offerte uit en kon snel starten rekening houdend met onze eigen agenda. Wij verhuisden van Den Haag naar Zeeland. Echt super werk afgeleverd. Erik en collega werkten gestaag door en gaven waar nodig hun mening en advies. Met andere woorden - heel erg blij dus dat we voor Erik gekozen hebben !

– Len, Middelburg

Positief , Ze hebben bij ons eerst de bovenramen opgeknapt door te schuren,gronden en aflakken. Hoewel het al wat later in het seizoen was toch gelukt en alles netjes afgewerkt. We waren zo tevreden dat ze het jaar er op ook beneden alles hebben gedaan. Nu is alles weer 1 geheel en kan er weer tegen.

– John, Middelburg

Het werk bestond in hoofdzaak uit het schuren-plamuren-bijgronden en overschilderen van 4 dakoverstekken, 3 vaste kozijnen, 4 deurkozijnen met totaal 5 deuren, en 8 kozijnen met draairamen. Alle ramen en deuren waren voorzien van roeden, dus veel zgn. snijwerk. Ben zeer tevreden met het uitgevoerde werk, afspraken nagekomen, het zijn rustige en harde werkers, geen gezeur en geen gedoe, leveren kwaliteit af. Een goede schilder herken je wat mij betreft aan het aantal kwasten welke hij in zijn hand heeft, en gebruikt voor het onderdeel waar ze voor passen, dus NIET 1 grote kwast, grote streken en gauw klaar.

– cj, Burgh-Haamstede

Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Isolatie, eventueel in overleg. Reageert snel, communicatie snel. Kon meteen komen en de prijs was goed. Heeft een wand bij ons op zolder geplaatst.

– Annabel, Middelburg