Bouw –
Werkzaamheden

Over

Binnenwerk

Binnenschilderwerk omslagfoto

Renovatie

Maak van uw huis weer een thuis met onze deskundige binnenrenovaties. Van het opfrissen van uw plafond tot een volledige make-over, wij realiseren de binnenkant van uw dromen. Samenwerken met ons betekent samenwerken met een team dat luistert naar uw wensen en deze vertaalt naar realiteit, gesteund door betrouwbare vakmensen. Bekijk onze projectgalerij voor inspiratie en bewijs van ons vakmanschap.

Projecten

Bekijk hier al onze projecten.

Over

Buitenwerk

Buitenwerk omslagfoto

Renovatie

Verhoog de waarde en uitstraling van uw pand met onze buitenrenovatie diensten. Of u nu uw gevel een frisse look wilt geven of droomt van een nieuwe aanbouw, ons team zorgt voor een vlekkeloze realisatie. Wij combineren bouw- en schilderexpertise voor een resultaat dat staat als een huis. Ontdek meer over onze aanpak en projecten op onze dienstenpagina voor buitenwerk.

Projecten

Bekijk hier al onze projecten.

painting service 20 | Schildersbedrijfdekker.nl

Erik en collega kwamen keurig op de afgesproken tijd en hebben netjes behangen. Fijn dat Erik meedacht met wat ik wilde. Gelijk plafond laten witten.

– Miep, Middelburg

Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Isolatie, eventueel in overleg. Reageert snel, communicatie snel. Kon meteen komen en de prijs was goed. Heeft een wand bij ons op zolder geplaatst.

Annabel, Middelburg

Erg goed, Erik luistert goed naar wat jij wilt en denkt met je mee in oplossingen! Is punctueel en heeft overzicht. Hij heeft ons hele appartement geverfd binnen de afgesproken tijd en budget.

– Robertjwinkel, Middelburg

Binnenschilderwerk: Hele huis Fantastisch werk afgeleverd ! Enorm prettig contact ook ! Kwam heel rustig de situatie van het te verrichten verfwerk opnemen. Bracht een reële offerte uit en kon snel starten rekening houdend met onze eigen agenda. Wij verhuisden van Den Haag naar Zeeland. Echt super werk afgeleverd. Erik en collega werkten gestaag door en gaven waar nodig hun mening en advies. Met andere woorden - heel erg blij dus dat we voor Erik gekozen hebben !

– Len, Middelburg

Positief , Ze hebben bij ons eerst de bovenramen opgeknapt door te schuren,gronden en aflakken. Hoewel het al wat later in het seizoen was toch gelukt en alles netjes afgewerkt. We waren zo tevreden dat ze het jaar er op ook beneden alles hebben gedaan. Nu is alles weer 1 geheel en kan er weer tegen.

– John, Middelburg

Het werk bestond in hoofdzaak uit het schuren-plamuren-bijgronden en overschilderen van 4 dakoverstekken, 3 vaste kozijnen, 4 deurkozijnen met totaal 5 deuren, en 8 kozijnen met draairamen. Alle ramen en deuren waren voorzien van roeden, dus veel zgn. snijwerk. Ben zeer tevreden met het uitgevoerde werk, afspraken nagekomen, het zijn rustige en harde werkers, geen gezeur en geen gedoe, leveren kwaliteit af. Een goede schilder herken je wat mij betreft aan het aantal kwasten welke hij in zijn hand heeft, en gebruikt voor het onderdeel waar ze voor passen, dus NIET 1 grote kwast, grote streken en gauw klaar.

– cj, Burgh-Haamstede

Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Isolatie, eventueel in overleg. Reageert snel, communicatie snel. Kon meteen komen en de prijs was goed. Heeft een wand bij ons op zolder geplaatst.

– Annabel, Middelburg