Onderhoud

Periodiek Onderhoud

Wist u dat regelmatig onderhoud van uw schilderwerk essentieel is voor het verlengen van de levensduur? Bij Schildersbedrijf Dekker staat het behoud van uw schilderwerk centraal. Wij zijn van mening dat regelmatig onderhoud – met name het jaarlijks schoonmaken van het schilderwerk – van groot belang is om de levensduur te verlengen en grotere onderhoudsbeurten uit te stellen. Vuilophoping kan leiden tot vroegtijdige slijtage, en daarom benadrukken we het belang van zorgvuldige reiniging, vooral voor de liggende delen die meer blootgesteld zijn. Deze simpele, maar cruciale stap helpt om vuilophoping te voorkomen, wat anders kan leiden tot vroegtijdige achteruitgang van uw schilderwerk.

Periodiek onderhoud helpt niet alleen in het behouden van de kwaliteit, maar ook in het vermijden van onnodige kosten op de lange termijn. Onze experts bieden professionele ondersteuning bij het onderhouden van uw schilderwerk, zodat u kunt genieten van een blijvend resultaat zonder zorgen. Vooral de liggende delen van uw schilderwerk verdienen extra aandacht, gezien hun verhoogde blootstelling aan vuil en vocht. Door deze gebieden om de twee jaar grondig te reinigen, kunt u een grote onderhoudsbeurt aanzienlijk uitstellen, waardoor uw pand er langer fris en goed onderhouden uitziet.

Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te adviseren en bij te staan in het onderhoud van uw houtwerk, zodat u jarenlang kunt genieten van een woning of pand in topconditie. Ontdek hoe u, in samenwerking met Schildersbedrijf Dekker, zorgt voor langdurig behoud en bescherming van uw houtwerk tegen de schadelijke effecten van houtrot.

Houtrot Before 2 | Schildersbedrijfdekker.nlHoutrot reparatie
Onderhoud van je huis

Afwerking

Periodiek onderhoud, inclusief een professionele inspectie van uw houtwerk, is niet alleen belangrijk voor het behoud van de esthetiek maar voorkomt ook hogere uitgaven op de lange termijn. Onze specialisten bieden deskundige ondersteuning bij het opsporen en herstellen van houtrot, zodat u kunt blijven genieten van robuust en mooi houtwerk. Met name de kozijnen en andere liggende delen die gevoelig zijn voor vocht verdienen extra aandacht. Door deze zeer belangrijke elementen regelmatig te controleren en te onderhouden, waarborgen we de leefbaarheid en uitstraling van uw pand.

Bij Schildersbedrijf Dekker weten we hoe belangrijk een nauwkeurige afwerking is voor het onderhoud en de uitstraling van uw pand. Het schildersjargon zegt niet voor niets: “Onderhoud is behoud”. Wij adviseren regelmatig onderhoud om ervoor te zorgen dat uw pand er altijd op zijn best uitziet. Dit betekent dat de liggende delen om de twee jaar een reiniging verdienen om vuilophoping te voorkomen, wat de levensduur van het schilderwerk aanzienlijk kan verlengen.

Kleuradvies

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste kleuren en afwerkingen overweldigend kan zijn. Komt u er niet uit welke kleuren goed bij elkaar passen? Geen zorgen, onze uitvoerder staat klaar om u hierin te adviseren met behulp van kleurstijlen en waaiers. We maken veel gebruik van de Engelse kleurlijn Farrow and Ball, bekend om haar diepe en rijke tinten die elke ruimte een unieke uitstraling geven.

Als u meer wilt weten over hoe wij te werk gaan met schilderwerk en welke mogelijkheden er zijn om uw pand die verfijnde afwerking te geven, nodigen wij u uit om onze pagina over schilderwerk te bezoeken. Hier vindt u meer informatie over onze aanpak en hoe wij kwaliteit en klanttevredenheid vooropstellen.

 

Kleurwaaier met bloemen
painting service 20 | Schildersbedrijfdekker.nl

Erg goed, Erik luistert goed naar wat jij wilt en denkt met je mee in oplossingen! Is punctueel en heeft overzicht. Hij heeft ons hele appartement geverfd binnen de afgesproken tijd en budget.

– Robertjwinkel, Middelburg

Binnenschilderwerk: Hele huis Fantastisch werk afgeleverd ! Enorm prettig contact ook ! Kwam heel rustig de situatie van het te verrichten verfwerk opnemen. Bracht een reële offerte uit en kon snel starten rekening houdend met onze eigen agenda. Wij verhuisden van Den Haag naar Zeeland. Echt super werk afgeleverd. Erik en collega werkten gestaag door en gaven waar nodig hun mening en advies. Met andere woorden - heel erg blij dus dat we voor Erik gekozen hebben !

– Len, Middelburg

Erik en collega kwamen keurig op de afgesproken tijd en hebben netjes behangen. Fijn dat Erik meedacht met wat ik wilde. Gelijk plafond laten witten.

– Miep, Middelburg

Positief , Ze hebben bij ons eerst de bovenramen opgeknapt door te schuren,gronden en aflakken. Hoewel het al wat later in het seizoen was toch gelukt en alles netjes afgewerkt. We waren zo tevreden dat ze het jaar er op ook beneden alles hebben gedaan. Nu is alles weer 1 geheel en kan er weer tegen.

– John, Middelburg

Het werk bestond in hoofdzaak uit het schuren-plamuren-bijgronden en overschilderen van 4 dakoverstekken, 3 vaste kozijnen, 4 deurkozijnen met totaal 5 deuren, en 8 kozijnen met draairamen. Alle ramen en deuren waren voorzien van roeden, dus veel zgn. snijwerk. Ben zeer tevreden met het uitgevoerde werk, afspraken nagekomen, het zijn rustige en harde werkers, geen gezeur en geen gedoe, leveren kwaliteit af. Een goede schilder herken je wat mij betreft aan het aantal kwasten welke hij in zijn hand heeft, en gebruikt voor het onderdeel waar ze voor passen, dus NIET 1 grote kwast, grote streken en gauw klaar.

– cj, Burgh-Haamstede

Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Isolatie, eventueel in overleg. Reageert snel, communicatie snel. Kon meteen komen en de prijs was goed. Heeft een wand bij ons op zolder geplaatst.

– Annabel, Middelburg

Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Isolatie, eventueel in overleg. Reageert snel, communicatie snel. Kon meteen komen en de prijs was goed. Heeft een wand bij ons op zolder geplaatst.

Annabel, Middelburg