Kwaliteitsproducten voor elk project

Ontdek de beste verfmerken met Schildersbedrijf Dekker

Bij Schildersbedrijf Dekker bieden wij een breed scala aan hoogwaardige verfproducten die perfect zijn voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. Onze producten staan bekend om hun hoge kwaliteit en uitstekende dekking.

0 86c6e1f9 9fa7 45c0 aa03 1fe0d40808df | Schildersbedrijfdekker.nl

Onze Verfmerken

Kwaliteitsverf voor Elke Toepassing

Bij Schildersbedrijf Dekker werken we met topkwaliteit verfmerken om ervoor te zorgen dat uw schilderprojecten er perfect uitzien en lang meegaan. Onze selectie omvat:

Trimetal Regulé: Ideaal voor ouder hout dankzij de vochtregulerende eigenschappen. Trimetal lakken bieden een uitstekende afwerking.

Sigma Rapid: Bekend om snelle droging en hoogglans afwerking, geschikt voor zowel voor- als najaar.

Jotun: Scandinavische verf van topkwaliteit met acrylaat, biedt verfbehoud van 10-12 jaar, met minder glans.

Wijzonol: Speciaal voor buiten in de SDT uitvoering, voor langdurig glansbehoud en betere bestendigheid tegen zonkracht.

Veveo: Terpetine lakken in hoogglans voor een schitterende afwerking.

Boonstoppel: Warme hoogglanslak uit de Zaanstreek, perfect voor monumentale gebouwen.

Farrow and BallVerfmerk uit Engeland, bekend om groot assortiment aan zachte unieke kleuren met hoogwaardige pigmenten.

Daarnaast bieden wij latex sauzen voor zowel binnen als buiten. Buitenlatex is vochtregulerend, superhechtend en elastisch, terwijl binnenlatex dampdoorlatend is en vaak in matte uitvoering komt. Beschikbaar in diverse schrobklassen. We repareren ook spackplekken en scheuren in wanden, en behangen met Renovlies voor een naadloze afwerking.

Eigenschappen van Onze Verfproducten

Kwaliteit en Betrouwbaarheid van Onze Verfproducten

Onze verfproducten bieden een scala aan eigenschappen die perfect aansluiten bij uw schilderbehoeften. Trimetal Reguléz verf is ideaal voor ouder hout dankzij de vochtregulerende werking. Voor snelle droging en hoogglans kiest u Sigma Rapid verf, geschikt voor elk seizoen. Jotun Acryllaat verf biedt duurzaamheid en verfbehoud van 10-12 jaar, met een matige glans. Farrow & Ball is een verfmerk uit Engeland, bekend om zijn zachte Engelse kleuren. Verkrijgbaar in lakken en latex voor muren en plafonds.

Wijzonol SDT biedt langdurig glansbehoud en is beter bestand tegen de zonkracht, perfect voor buitengebruik. Veveo’s terpetine lakken zorgen voor een stralende hoogglans afwerking. Boonstoppel verf, afkomstig uit de Zaanstreek, geeft een warme uitstraling en is ideaal voor monumenten. Onze latex sauzen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten; buiten zijn ze vochtregulerend, superhechtend en elastisch, terwijl ze binnen dampdoorlatend en vaak mat zijn. Spacklatex verf is beschikbaar in diverse merken en ideaal voor het repareren van spackplekken en scheuren, een dienst die wij ook verzorgen. Voor een naadloze afwerking behangen we met Renovlies, wat resulteert in een gladde afwerking gelijk aan stucwerk.

Zeker van uw Zaak

Certificering en Samenwerking

Onze producten zijn gecertificeerd en wij werken samen met gerenommeerde fabrikanten zoals Trimetal en Sigma. Ook zijn wij aangesloten bij de kwaliteitsorganisatie “De Betere Schilder”. Deze samenwerkingen garanderen de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Voor meer informatie over onze werkwijze en kwaliteit, bezoekt u onze Betere Schilder Pagina.

Laatste Blogposts

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Blijf op de hoogte

Neem Vandaag Nog Contact Op!

Heeft u vragen over onze verfproducten of wilt u een offerte aanvragen?
Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig verfadvies en professionele schilderwerk. Ons team staat klaar om u te helpen bij al uw schilderprojecten.